De ingestorte tribune van het uit-vak in NEC-stadion De Goffert. De tribune is nog volop onderwerp van onderzoek en het hele stadion is komende weken voor gewone suppoters gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingestorte tribune van het uit-vak in NEC-stadion De Goffert. De tribune is nog volop onderwerp van onderzoek en het hele stadion is komende weken voor gewone suppoters gesloten. © Pro Shots / Erik Pasman

Woede bij NEC-aanhang: Goffert dicht voor supporters, maar skyboxen wel open voor sponsors

NIJMEGEN - NEC heeft voor flink wat ophef gezorgd bij de eigen aanhang. De Nijmeegse club kiest ervoor om zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen de skyboxen in de verder lege Goffert wel te vullen met sponsors.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?