DEN HAAG - Het kabinet beraadt zich op aanvullende coronamaatregelen. Volgende week dinsdag is er weer een persconferentie. Die is een paar dagen naar voor gehaald.
Volledig scherm
DEN HAAG - Het kabinet beraadt zich op aanvullende coronamaatregelen. Volgende week dinsdag is er weer een persconferentie. Die is een paar dagen naar voor gehaald. © Robin Utrecht

Onderscheid wordt al gemaakt

OpinieHet zal toch niet dat de vrijheid van een kleine minderheid om vaccinatie te weigeren, de vrijheid gaat beperken van de overgrote meerderheid die zich wel heeft laten prikken, schrijft Hans Nijenhuis in dit commentaar.

  1. Oscarcampagnes onderzocht na verrassende nominatie To Leslie

    Oscarcam­pag­nes onderzocht na verrassen­de nominatie To Leslie

    The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars, gaat de campagnevoering onderzoeken na verbazing over de nominatie van actrice Andrea Riseborough (To Leslie). Ze werd eerder deze week genomineerd voor de prijs voor beste actrice, terwijl ze eerder niet op het het lijstje van grootste kanshebbers voor een nominatie stond. Daardoor vroegen critici zich af hoe het kan dat Riseborough uit het niets werd genomineerd.