Volledig scherm
Indrukwekkende monumenten bij The Mall. © Fontys

Vol programma op tweede dag (video)

Vandaag hadden we weer een vol programma. In onze vlog de hoogtepunten van onze dag.

We werden om 10.00 uur verwacht bij The American Enterprise Institute. Dit is een conservatieve denktank. Dit houdt in dat ze verschillende standpunten hebben op het gebied van binnenlandse en buitenlandse zaken. Ze proberen deze standpunten te pitchen aan politieke kandidaten of congresleden om zo de wereld beter te maken. Stan Veuger geeft aan dat hun denktank vaker succes heeft behaald bij een Republikeinse regering, maar dat ze momenteel niet per se hopen dat Trump kandidaat wordt, omdat hij geen ‘ normale’ kandidaat is. Bij de vorige verkiezingen bij Romley hoopten zij er bijvoorbeeld wel erg op.

Daarna zijn we in het prachtige zonnetje een wandeling gaan maken over The Mall. Hier waren diverse indrukwekkende monumenten te zien, zoals Vietnam Veterans and Korean War Veterans Memorials, Lincoln Memorial en National World War II Memorial. Prachtige plaatjes hebben we hier kunnen schieten.

Ook zijn we nog naar Erin Lindsay gegaan van Precision Strategies. Zij heeft voor president Barack Obama gewerkt in het Witte Huis en was verantwoordelijk voor alles wat online gebeurde. Nu werkt ze bij Precision Strategies. Dit is een internet consultancy bedrijf dat momenteel ook samenwerkt met de campagne van Clinton. Het was super om te zien hoe enthousiast ze vertelde over haar ervaringen in het Witte Huis en hoe graag ze wil dat Clinton president gaat worden.

De dag hebben we afgesloten in Walmart. Dit is een super grote supermarkt met echt alles erop en eraan. Daar hebben we ons dus nog even vermaakt en de nodige spulletjes gekocht.

Morgen zijn we er weer. Blijf ons volgen op bd.nl/verkiezingenvs!

Vandaag hadden we weer een vol programma. In onze vlog de hoogtepunten van onze dag: The American Enterprise Institute, The Mall en Precision Strategies. Volg ons op bd.nl/verkiezingenvs.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo

poll

De grote vertraging van PostNL is voor mij reden om geen fysieke brieven meer te sturen

De grote vertraging van PostNL is voor mij reden om geen fysieke brieven meer te sturen

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
838 stemmen