Volledig scherm
Een volle Ons Mevrouw in Middelbeers.

Beers' Gebuurt meteen al traditie

MIDDELBEERS – Met een honderdtal bezoekers aan de eerste talkshow Beers' Gebuurt waren de initiatiefnemers Erno Mijland en Raf Daenen al heel tevreden geweest, maar er kwamen zondagmiddag bijna twee keer zo veel nieuwsgierigen naar 'Ons Mevrouw'

Onder hen oud-burgemeester Pïet Wijgergans, die tot zijn genoegen kon constateren dat de Beerzen ondanks de samenvoeging met Oirschot hun eigen identiteit hebben weten te bewaren.

In de ongeveer twee uur durende show wisselden ernstige en vrolijke momenten, culturele- en sportitems, historische en actuele onderwerpen elkaar in vlot tempo af . Presentator Jan Moeskops en zijn sidekick Neeltje Mulders hadden een vaste grip op de 'uitzending', die wel wat gelijkenis vertoonde met VARA's DWDD. Met Beers' Gebuurt is in elk geval een nieuwe Beerse traditie geboren, want Mijland onthulde het plan om in de maanden met een R met nieuwe afleveringen te komen.

foto: Rechts presentator Jan Moeskops en helemaal links tafeldame/sidekick Neeltje Mulders. In het midden Beerzenaar René van Gestel, oud Nederlands Kampioen Bierbrouwen, die een proeverijtje organiseerde tijdens de show. Daaraan deed o.a . oud-burgemeester van de Beerzen Piet Wijgergangs mee.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.