Volledig scherm
© Thinkstock

ConTenT festival in 't Kroegske in Oirschot

OIRSCHOT – In ’t Kroegske in Oirschot is op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober het ConTenT Festival als onderdeel van de kermis.

Tijdens de feestavond treden er op vrijdag 7 oktober verscheidene tributebands op, zoals de band Rondje Doe Maar, Classic REvilband en de Bloody Bucanneers. Zij spelen tijdens de Tributeparty, die om 20.30 begint.

Het feest gaat terug naar de jaren ’70 en ’80 met knallers van Cliff Richard, The Cats, Simon & Garfunkel en natuurlijk Doe Maar. De Bloody Bucanneers heeft daarnaast zo’n 50 nummers van de Golden Earring op hun repertoire staan.

Zaterdag 8 oktober is er een foute 90’s party met ondermeer Jody Bernal en Mental Theo. Zondag 9 oktober is er een biercantus met als thema ‘Roze Zondag’. Hierbij treedt LIJN 7 op.

ConTenT Festival is op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober in de tent bij ’t Kroegske aan de Spoordonkseweg 80 in Oirschot. Het festival begint om 20.30 uur en op zondag om 16.00 uur. De leeftijd is 17 jaar en ouder en entree per dag is 10 euro, combitickets kosten 27,50 euro. Verkoop via de website.

Tilburg e.o.