Volledig scherm
© Marlies van Iersel

Doorstart voor Welkoop Udenhout en Middelbeers

UDENHOUT/MIDDELBEERS - Agrifirm Winkel b.v. neemt de Welkoop winkels in Udenhout en Middelbeers over. Inclusief het personeel.

Op termijn wordt de silo in Udenhout gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe Welkoop en een andere winkel. Wat voor winkel dat precies wordt, is nog niet bekend. De gemeente wil nog niet reageren.

De Welkoop in Middelbeers wordt medio 2016 opgeknapt.

Verliesgevend
Eind december 2015 werd bekend dat ABZ Dierenvoeding, de vorige eigenaar van de Welkoop in Udenhout en Middelbeers, de winkels wilde sluiten. De directie stelde dat de zaken al 5 jaar verliesgevend waren. De medewerkers van de vestigingen kregen hun kerstpakket en de mededeling dat ze waarschijnlijk overgenomen zouden worden. Een dag later kregen ze toch hun ontslag aangezegd. In totaal werd voor 9 fulltimers en de vakantie- en weekendkrachten ontslag aangevraagd.

  1. Brokkenpiloot met gestolen legertruck van legerbasis Oirschot: 'Ik had de beste intenties'

    Brokkenpiloot met gestolen legertruck van legerbasis Oirschot: 'Ik had de beste intenties'

    DEN BOSCH/ OIRSCHOT - Een 21-jarige Veldhovenaar hangt gedwongen opname in een psychiatrische kliniek boven het hoofd na een doldrieste actie op 12 juni dit jaar. De man stal die dag een legertruck van de kazerne in Oirschot, reed daarmee dwars door een poort en maakte een rit in de omgeving van Eindhoven, waarbij hij tegen tenminste twee auto's botste. Daarna bracht hij de vrachtwagen terug en werd aangehouden.

Tilburg e.o.