Volledig scherm
© Thinkstock

Inspraak- en informatiebijeenkomst over wegenstructuur in Oirschot

OIRSCHOT – De gemeente Oirschot houdt op dinsdag 8 november een informatiebijeenkomst over de toekomstige wegenstructuur in Oirschot.

De gemeente gaat inwoners breed informeren over de toekomstige wegenstructuur en de motieven die daaraan ten grondslag liggen. Het gaat om over ‘Oirschot in Brainport’, de verbreding van de A58 en de weginfrastructuur omgeving Eindhoven Noordwest, Oirschot en Best, maar ook om de langzaamverkeersbrug en de randweg van Oirschot inclusief de herinrichting Bestseweg. Naast het informeren, stelt de gemeente de inwoners in de gelegenheid om te reageren.

Op dinsdag 8 november is er van 18.30 tot 22.00 uur een informatie- en inspraakbijeenkomst over de toekomstige wegenstructuur voor inwoners in het gemeentehuis. De avond start met een plenair gedeelte waarin ontwikkelingen rond Oirschot en Brainport en de onderlinge samenhang van de projecten aan bod komen. Ook wordt besproken hoe de procedures lopen, hoe inwoners kunnen meedenken en wanneer de raad een besluit neemt.

Naast het plenaire gedeelte kunnen deelnemers op een informatiemarkt meer informatie krijgen over de ontwikkelingen in Oirschot en omgeving. Een aantal belangengroepen hebben hiervoor een tafel ingericht. Inwoners kunnen reageren op de plannen. De bijeenkomst is in het gemeentehuis in Oirschot aan de Deken Frankenstraat 3. Er zijn geen entreekosten aan verbonden.

Tilburg e.o.