Volledig scherm
PREMIUM
Art in Oisterwijk beleefde in 2017 zijn eerste editie. Het vervolg laat een jaar langer op zich wachten. © Jan van Eijndhoven/BeeldWerkt

Art in Oisterwijk is niet van de kaart verdwenen: ‘Volgend jaar zijn we er weer’

VIDEOOISTERWIJK - Het zat er deze zomer niet in, maar Bert Huls stelt de liefhebbers van beeldende kunst gerust: ,,Volgend jaar is er weer een Art in Oisterwijk.”

De tweejaarlijkse manifestatie had deze maand De Lind moeten vullen met sculpturen van internationale klasse. ,,In maart hebben we het helaas af moeten blazen”, zegt Huls. ,,Het duurde net iets te lang voor we de toezeggingen van de grote fondsen binnen hadden. Maar er bleek ook veel meer te komen kijken bij ons idee om kunst te combineren met dementie.”

  1. Malafide Oisterwijkse webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenregen: ‘Pas na aangifte geld terug’
    PREMIUM

    Malafide Oisterwijk­se webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenre­gen: ‘Pas na aangifte geld terug’

    OISTERWIJK - ,,We Love Musthaves zei dat ik mijn aangifte moest intrekken, anders zou ik mijn geld nooit terugkrijgen”, zegt Elisa Raats uit Herpt woensdagmiddag. Ze wachtte na een bestelling maanden op haar retourgeld van de populaire Oisterwijkse webshop en deed zoals vele woedende klanten uiteindelijk aangifte. Na een eerdere publicatie in het Brabants Dagblad over wantoestanden, kreeg de webshop toch even een webwinkelkeurmerk, maar verloor die meteen na een klachtenregen. Wat is er aan de hand met de webwinkel van honderdduizend volgers?

Tilburg e.o.