Volledig scherm
Miranda Grabus (Amarant), Tanja Pieters (Contourdetwern), Sanne van den Hoven (Pedagogische Praktijk Van den Hoven) en Corry van den Bogaert (RIBW) starten samen het Eetcafé De Pannenschuur © Oisterwijk Nieuws

De Pannenschuur krijgt zijn eigen eetcafé: elke eerste donderdag van de maand

OISTERWIJK - De Pannenschuur, Oisterwijks grootste wijk, krijgt zijn eigen eetcafé. Elke eerste donderdag van de maand kunnen inwoners aanschuiven in het wijkcentrum.

Het initiatief komt van Amarant, RIBW, Pedagogische Praktijk van den Hoven en ContourdeTwern. De eerste lunch is op donderdag 5 september vanaf half 1. Kosten zijn 3 euro. 

Het Eetcafé gaat van start van met een donatie van 250 euro door Oisterwijk Nieuws. Bij het tienjarig bestaan ontving hoofdredacteur Joris van der Pijll onder andere enveloppen met geld, waarmee hij nu het eetcafé ondersteunt.  Ook een anonieme sponsor heeft zich gemeld.

Kookcafé is voorbeeld

Het kookcafé in de wijk Westend strekt de Pannenschuur tot voorbeeld.  Daarnaast meldde ook een anonieme sponsor zich bij het bestuur van het wijkcentrum. 

De lunch kost 3 euro. Inschrijven kan elke werkdag in wijkcentrum De Pannenschuur bij de mensen van de dagbesteding van Amarant.

Tilburg e.o.