André, Wilfred en Riet waren tweede kerstdag 2017 de 'onbekende gasten' van Oisterwijker Bèr Beerendonk. Hier zijn ze bij de kerststal in Hilvarenbeek.
Volledig scherm
André, Wilfred en Riet waren tweede kerstdag 2017 de 'onbekende gasten' van Oisterwijker Bèr Beerendonk. Hier zijn ze bij de kerststal in Hilvarenbeek. © Ber Beerendonk

Eenzame kerst? Dankzij Bèr Beerendonk niet voor André, Wilfred en Riet

OISTERWIJK - Het Mariakapelletje tussen Oisterwijk en Moergestel, de kerststal op de Vrijthof in Hilvarenbeek, de kerstgroep van Berry Kardol bij Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk en toen naar huis voor een Chinese kerstmaaltijd.

0 reacties

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Rijkste Brabander Adriaan Mol (37) stoot John de Mol van troon: dit zijn de allerrijksten uit de Quote 500
  PREMIUM
  Quote 500

  Rijkste Brabander Adriaan Mol (37) stoot John de Mol van troon: dit zijn de allerrijk­sten uit de Quote 500

  De rijkste Brabander op dit moment is Mollie-oprichter Adriaan Mol uit Breda. De dertiger stormt de top tien van de Quote 500 binnen op plaats zes met een onvoorstelbaar vermogen van 3,5 miljard euro. Jumbo's Karel van Eerd mag dan wel weer een flink stuk rijker zijn geworden (vermogen: 2,7 miljard euro), hij wordt verstoten van de vierde plaats en zakt naar de negende.

Tilburg e.o.