Volledig scherm

Eurovision Songfestival-avond met Taxandria in Oisterwijk

OISTERWIJK – Showband Taxandria verzorgt op zaterdagavond 8 oktober een Eurovisionsongfestival concert in Oisterwijk, getiteld ‘Songfestival Taxandria’.

De band krijgt versterking van zeven Oisterwijkse zangers en zangeressen. Zij zijn al een paar maanden zich aan het voorbereiden op het concert.

Amy Koks, Tom Schouten, Eva Zandkuijl, Steffie Zandkuijl, Maartje Welvaarts, Nicole van Liempt en Chiem Liebeton zijn de deelnemende zangers en zangeressen. Ze laten nummers horen die afkomstig zijn van het Eurovisie Songfestival, zoals Euphoria.

De nummers worden ondersteund met dans van dansgroepen van de Zuivelgabriek. Het Songfestival Taxandria vindt plaats op zaterdagavond 8 oktober in Theater Tilliander aan de Spoorlaan 82c in Oisterwijk.

Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop. Deze zijn te koop bij Zorgatelier Walap aan de Kerkstraat 11b in Oisterwijk, Leo van der Steen Witgoed aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk of bij leden van Showband Taxandria. Op de avond zelf kosten kaarten 9 euro per stuk.

Tilburg e.o.