Volledig scherm
De fietsbrug over de Reusel is klaar. © Guus Mulders

Fietspad tussen Moergestel en Haghorst nadert voltooiing: nu de Broekzijde nog

OISTERWIJK - De klus langs de Heizenschedijk is geklaard. Tussen Moergestel en Haghorst ligt een nieuw, 2 kilometer lang fietspad, inclusief een houten brug over de Reusel.

'Let op', waarschuwt de gemeente Oisterwijk wel. 'Fietsers komen nu op een nieuwe locatie vanaf het fietspad de weg op en andersom. Hier staan borden. We vragen fietsers en andere weggebruikers extra alert te zijn.' Hilvarenbeek legde jaren geleden al zijn deel van het tracé aan. Voor Oisterwijk volgt nu nog de derde fase: langs de Broekzijde.

  1. Malafide Oisterwijkse webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenregen: ‘Pas na aangifte geld terug’
    PREMIUM

    Malafide Oisterwijk­se webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenre­gen: ‘Pas na aangifte geld terug’

    OISTERWIJK - ,,We Love Musthaves zei dat ik mijn aangifte moest intrekken, anders zou ik mijn geld nooit terugkrijgen”, zegt Elisa Raats uit Herpt woensdagmiddag. Ze wachtte na een bestelling maanden op haar retourgeld van de populaire Oisterwijkse webshop en deed zoals vele woedende klanten uiteindelijk aangifte. Na een eerdere publicatie in het Brabants Dagblad over wantoestanden, kreeg de webshop toch even een webwinkelkeurmerk, maar verloor die meteen na een klachtenregen. Wat is er aan de hand met de webwinkel van honderdduizend volgers?

Tilburg e.o.