Impressie van de nieuwe voetbalaccommodatie voor 'FC Oisterwijk', werktitel voor de fusieclub van Oisterwijk, zoals opgenomen in het collegevoorstel aan de gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de nieuwe voetbalaccommodatie voor 'FC Oisterwijk', werktitel voor de fusieclub van Oisterwijk, zoals opgenomen in het collegevoorstel aan de gemeenteraad. © Geert van den Oetelaar

Gemeente zet alvast 'FC Oisterwijk' op nieuwe accommodatie voor fusieclub

OISTERWIJK - De fusie van de drie Oisterwijkse voetbalclubs is nog geen gelopen koers, maar op de naam van de nieuwe club nemen ze bij de gemeente alvast een voorschot. 'FC Oisterwijk' staat op een impressie van de nieuw te bouwen accommodatie. 'Als werktitel', laat een woordvoerster weten.

De drie clubs hebben sowieso een voorkeur voor nieuwbouw. Liever met een schone lei beginnen, zo staat in het collegevoorstel aan de raad te lezen, dan het clubgebouw van Nevelo of Oisterwijk op Sportpark Den Donk verbouwen. De leden van Taxandria, nu nog thuis aan de andere kant van Oisterwijk, hebben een geheel nieuwe accommodatie ook als voorwaarde gesteld.

Tilburg e.o.