Volledig scherm
Intents van vorig jaar. © Beeld Werkt

Intents binnen uur uitverkocht, vooral zaterdagtickets vliegensvlug weg

updateOISTERWIJK - De dagtickets voor het Intents Festival in Oisterwijk zijn donderdagavond binnen een mum van tijd allemaal verkocht. Vooral de zaterdag van het dancefestival is populair. De kaarten daarvan waren binnen achttien minuten uitverkocht, meldt het festival op Facebook. 

Binnen een uur waren alle kaarten voor het driedaagse festival de deur uit. Dinsdag gingen de campingtickets al in de verkoop. Die waren in twintig minuten uitverkocht. 

Hoeveel kaarten er precies zijn verkocht, heeft het festival nog niet bekend gemaakt. In het verleden trok Intents zo'n 30.000 bezoekers. 

Zwarte markt

Wie achter het net heeft gevist, maar toch graag kaarten wil, kan zijn of haar hoop vestigen op een serie kaarten die vrijdag uit de handel zijn gehaald. Ze waren op de  zwarte markt verhandeld. Geïnteresseerden voor deze kaarten kunnen zichzelf op een wachtlijst van Intents plaatsen. 

Dit jaar is het festival op 31 mei en 1 en 2 juni. De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn D-Block & S-te-fan Ghost Stories, Warface ‘Heavy Artillery’ en Frequencerz vs Phuture Noize. In totaal zijn er acht podia op het festivalterrein bij Sportpark d'n Donk. 

Tilburg e.o.