Volledig scherm
Piet Duizer (rechts) maakte donderdag al kennis met vrijwlligers achter toeristisch en recratief Oisterwijk © Gemeente Oisterwijk

Kinderboekenschrijver Piet Duizer wordt de eerste citymarketeer van Oisterwijk

OISTERWIJK - Piet Duizer is de man die als citymarketeer de promotie van Oisterwijk, waar hij ook woont, op een hoger plan moet gaan brengen. De schrijver van informatieve kinderboeken is vertrouwd met het opzetten van strategische marketing voor cultuur-, natuur- en vrijetijds-organisaties. 

De gemeente Oisterwijk nam vorig jaar het initiatief om Oisterwijk op een professioneler manier bij toeristen en recreanten onder de aandacht te brengen. Een Stichting Citymarketing Oisterwijk is inmiddels opgericht. Duizer gaat daar leiding aan geven: ,,De Parel in ’t Groen is een prachtig merk. Een gemeente die veel te bieden heeft voor inwoners en bezoekers.”

Met het besluit om in te zetten op citymarketing komt per 1 april een eind aan de samenwerking met de VVV. De huidige vestiging van de VVV in Tiliander gaat vanaf 1 april verder als een Toeristisch Informatie Punt (TIP).  Duizer gaat zich bezighouden met de overgang van VVV naar TIP.  De vrijwilligers van de VVV gaan mee over. 

Tilburg e.o.