Volledig scherm
Roxeanne Hazes komt naar het Natuutheater in Oisterwijk. © ANP Kippa

Natuurtheater en 013 slaan handen ineen: Diggy Dex, Roxeanne Hazes, Wende Snijders en Typhoon naar Oisterwijk

OISTERWIJK - Het Tilburgse popcentrum 013 en het Oisterwijkse Natuurtheater hebben elkaar gevonden. Dat leidt in augustus tot landelijke artiesten van naam en faam in de bossen langs de Gemullehoekenweg.  Drie dagen op rij zijn er openluchtconcerten van Diggy Dex, Roxeanne Hazes, Wende Snijders en Typhoon.

Zondag gaat het zomerseizoen in het openluchttheater van start. Theatergroep Trappaf speelt voor het eerst haar nieuwste productie ‘Belle en het Beest’. In juni volgt de première van de musical ‘Petticoat’ door toneelgroep VOS.

Het amfitheater, met 600 zitplaatsen, is dit voorjaar aan een grondige opknapbeurt onderworpen. Het metselwerk is schoongemaakt. Er is een aparte ingang voor mindervaliden gemaakt en er zijn trapleuningen geplaatst. 

Ook een roofvogelshow en sprookjesmusical staan op het programma. Op 31 augustus presenteert Oisterwijk in Beeld zijn natuurfilm ‘De parel in het Groen’. Een voorproefje in de vorm van een fototentoonstelling is de komende weekeinden te zien in het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten

Volledig scherm
Het natuurtheater van Oisterwijk heeft een grondige renovatie ondergaan © Onbekend

Tilburg e.o.