Een houten nooddeur in de gevel van ICI Paris in Oisterwijk.
Volledig scherm
Een houten nooddeur in de gevel van ICI Paris in Oisterwijk. © Piet Jacobs/BD

Puinruimen bij ICI Paris XL Oisterwijk na ramkraak, daders spoorloos

VIDEOOISTERWIJK – Personeel van de ICI Paris XL in Oisterwijk werkt er donderdag hard aan om de zaak zo snel mogelijk weer te kunnen openen. De winkel aan De Lind heeft behoorlijk wat schade opgelopen bij een ramkraak die in de nacht van woensdag op donderdag is gepleegd.

Buurtbewoners werden rond drie uur wakker van een harde knal, twee van hen zagen auto’s voor de parfumerie staan. Verschillende daders stormden de winkel binnen en gingen er vervolgens weer vandoor. Het is niet duidelijk wat ze buit hebben gemaakt, maar ze zijn nog steeds voortvluchtig.

De glazen voordeur van de ICI Paris is inmiddels vervangen door een houten nooddeur. In de glasplaat erboven zijn de barsten nog steeds terug te zien. Winkelpersoneel mag, in het belang van het onderzoek, verder niks zeggen.

Politiewagens uit Tilburg en Den Bosch hebben meteen na de kraak een grote zoekactie opgezet, maar konden de daders niet meer vinden. Er wordt onderzoek gedaan in de winkel. Een buurtonderzoek en het bekijken van eventuele camerabeelden horen daar ook bij. 

De winkel heeft veel schade.
Volledig scherm
De winkel heeft veel schade. © Toby de Kort / DeKortMedia
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.