Volledig scherm
© Beeld Werkt

Run op zaterdagkaarten Intents Festival: binnen 20 minuten uitverkocht

OISTERWIJK - Binnen twintig minuten waren donderdagavond alle zaterdagkaarten voor het Oisterwijkse Intents Festival uitverkocht. Een nieuw record voor het extreem populaire festival, dat nog meer verkooprecords brak én twee publieksprijzen in de wacht sleepte.

De site van Intents Festival werd donderdagavond overspoeld met festivalliefhebbers. Volgens de organisatie probeerden duizenden mensen nog kaarten te kopen voor het evenement, nadat de zaterdag al was uitverkocht. 2018 is voor Intents Festival een jubileumjaar. Met het thema The Ultimate Celebration staat op 1, 2 en 3 juni de vijftiende editie op het programma in Oisterwijk.

Dinsdag brak het Brabantse festival alle verkooprecords met het uitverkopen van de IntentsCity camping binnen vijftien minuten.

Beste weekend-festival

De week begon al goed voor het team achter het Oisterwijkse Intents Festival. Maandag werd bekend gemaakt dat Intents Festival 2017 door het publiek tot beste weekend-festival van de Benelux verkozen is bij de prestigieuze Festivalchart, een ranglijst waar de beste dance evenementen en festivals aan meedoen. 

 En donderdag is door Festivalchart bekend gemaakt dat Intents Festival ook tot beste grote festival van de Benelux is verkozen. Daarmee is Intents Festival boven evenementen als Tomorrowland en Dance Valley geëindigd. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.