Staatssecretaris Barbara Visser,  staatssecretaris Stientje van Veldhoven, staatssecretaris Menno Snel en minister Wouter Koolmees tijdens de jaarlijkse heidag van het kabinet. Die werd gehouden in hotel Bos en Ven, dat in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog dienst deed als zenuwcentrum voor het toenmalige kabinet.
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris Barbara Visser, staatssecretaris Stientje van Veldhoven, staatssecretaris Menno Snel en minister Wouter Koolmees tijdens de jaarlijkse heidag van het kabinet. Die werd gehouden in hotel Bos en Ven, dat in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog dienst deed als zenuwcentrum voor het toenmalige kabinet. © ANP Robin van Lonkhuijsen

Staatssecretaris Van Veldhoven tegen Oisterwijk Trilt: ‘Ik wil ermee aan de slag’

OISTERWIJK - Voor toezeggingen was het kabinet Rutte III dinsdag niet naar zijn heidag in Oisterwijk gekomen, maar een belofte viel her en der wel op te tekenen.

Aan het adres van de mensen die in Oisterwijk overlast ervaren van het trillend spoor, zei staatssecretaris Stientje van Veldhoven dit: ,,Je hoort er steeds meer mensen over, maar we weten nog niet welke maatregelen echt effectief zijn. Er moeten ook normen komen: wanneer is echt sprake van overlast. Ik wil met het onderwerp aan de slag."

Tilburg e.o.