Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris Barbara Visser, staatssecretaris Stientje van Veldhoven, staatssecretaris Menno Snel en minister Wouter Koolmees tijdens de jaarlijkse heidag van het kabinet. Die werd gehouden in hotel Bos en Ven, dat in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog dienst deed als zenuwcentrum voor het toenmalige kabinet. © ANP Robin van Lonkhuijsen

Staatssecretaris Van Veldhoven tegen Oisterwijk Trilt: ‘Ik wil ermee aan de slag’

OISTERWIJK - Voor toezeggingen was het kabinet Rutte III dinsdag niet naar zijn heidag in Oisterwijk gekomen, maar een belofte viel her en der wel op te tekenen.

Aan het adres van de mensen die in Oisterwijk overlast ervaren van het trillend spoor, zei staatssecretaris Stientje van Veldhoven dit: ,,Je hoort er steeds meer mensen over, maar we weten nog niet welke maatregelen echt effectief zijn. Er moeten ook normen komen: wanneer is echt sprake van overlast. Ik wil met het onderwerp aan de slag."

  1. Storm Dennis raast over Brabant: vrouw overlijdt na ongeluk met rukwind, woonboot zinkt, dak Gruyterfabriek opgetild
    PREMIUM
    video

    Storm Dennis raast over Brabant: vrouw overlijdt na ongeluk met rukwind, woonboot zinkt, dak Gruyterfa­briek opgetild

    Storm Dennis zorgde zondag voor veel problemen in Brabant. Bomen waaiden om, een woonboot zonk en een jonge vrouw overleed na een ongeluk met een rukwind. Het was daardoor topdrukte bij de hulpdiensten. Het KNMI kondigde code geel af, omdat de windstoten 90 km/u haalden. Code geel geldt inmiddels niet meer voor Brabant. Hieronder zie je wat de storm veroorzaakte.

Tilburg e.o.