Volledig scherm
© Thinkstock

Veilig Honk voor scholieren in Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot

OISTERWIJK – De gemeente Oisterwijk en de dorpsraden in Udenhout en Berkel-Enschot hebben een aantal 'Veilige Honken' geopend. Een Veilig Honk is een huis of bedrijf waar vrijwilligers een veilige plek bieden aan scholieren.

Als scholieren een lekke band hebben, zich niet veilig voelen of betrokken zijn bij pesterijen en valpartijen, kunnen zij terecht bij een Veilig Honk. De Veilige Honken zijn te herkennen aan een bordje met het Veilig Honk-logo dat bij de woning of het bedrijf is geplaatst.

De Veilige Honken zijn gevestigd bij kinderopvang Tierelier in Heukelom, zwembad Baksche Ven in Oisterwijk, Firma Broeders in Moergestel, Dekkers Transport in Berkel-Enschot, familie Jansma aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot, De Bollekens in Berkel-Enschot, Vromans Haardhout in Berkel-Enschot, familie Smits aan het Hazennest Oost in Berkel-Enschot, firma Hoppenbrouwers Elektro in Udenhout, McDonald’s in Udenhout, familie Oerlemans aan de Molenstraat in Berkel-Enschot, familie Kools aan de Berkelseweg in Berkel-Enschot en familie Vos aan De Kraan in Berkel-Enschot.

Tilburg e.o.