'Op het plein stonden alleen maar mannen.'
Volledig scherm
'Op het plein stonden alleen maar mannen.' © ANP / EPA

Boete voor PostNL is terecht!

 1. Stelling | Tom Egbers kan niet meer terugkeren als presentator bij de NOS
  Jouw mening

  Stelling | Tom Egbers kan niet meer terugkeren als presenta­tor bij de NOS

  Volgens een publicatie in de Volkskrant vertoonde Tom Egbers, presentator van Studio Sport Eredivisie, grensoverschrijdend en intimiderend gedrag op de redactie van NOS Sport. Zo zou hij onder andere een vrouwelijke collega met wie hij vijftien jaar geleden een affaire had, hebben gepest, net zo lang tot zij vertrok bij de NOS. Dit verhaal is aan de Volkskrant bevestigd door verschillende medewerkers. Egbers zou er goed aan doen het voorbeeld te volgen van de hoofdredactie van NOS Sport, die afgelopen weekend aftrad. Of is dit wat overdreven?
 1. Mening | De Amerikaanse wapenindustrie gaat weer gouden tijden tegemoet

  Mening | De Amerikaan­se wapenindu­strie gaat weer gouden tijden tegemoet

  De Amerikaanse wapenmiljardairs zitten weer op de eerste rij. Poetin is hun grote idool, door zijn oorlog in Oekraïne en de opgeklopte haat in het Westen gaat de Amerikaanse wapenindustrie weer gouden tijden tegemoet. Onder druk van de VS is de voorraad wapens zo ongeveer uitgeput; kassa. Onder leiding van Nederland en Engeland heeft de gratis wapenexport naar ‘bondgenoot’ Oekraïne een gigantische vlucht genomen. Terwijl in Nederland 1 miljoen inwoners onder de armoedegrens leven, gaat het kabinet Rutte 4 nog eens 2 miljard euro aan bondgenoot Oekraïne schenken. Sinds wanneer is dat corrupte land een bondgenoot van Nederland? Oekraïne is hooguit een bondgenoot van de rijke Nederlanders die miljarden in Oekraïne geïnvesteerd hebben. Als Nederland zo humaan wil zijn, waarom schiet het Afrika onder de Sahara niet te hulp? Daar worden dagelijks honderden burgers vermoord!
  Bernheze, Boxtel, Alphen-Chaam, 's-Hertogenbosch, Oirschot, Goirle, Boekel, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Maasdriel, Sint-Michielsgestel, Dongen, Heusden, Meierijstad, Maashorst, Altena, Reusel-De Mierden, Oisterwijk, Waalwijk, Oss, Vught, Zaltbommel