De kasteelwoningen in de Haverleij  in het buitengebied van Den Bosch in juni 2019. Links de locaties van de twee laatste te bouwen kastelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kasteelwoningen in de Haverleij in het buitengebied van Den Bosch in juni 2019. Links de locaties van de twee laatste te bouwen kastelen. © Gemeente den Bosch

Breng Brabant op orde en let op de kwaliteit

opinieBij de inrichting van de ruimte in Brabant is het net als bij griesmeelpap: je kunt steeds griesmeel blijven toevoegen, maar op een gegeven moment stolt de pap. Een opgave aan politiek en bestuurders om te blijven zorgen voor een goede ordening in onze provincie.  

  1. Een extraparlementair kabinet is het failliet van onze politieke leiders
    PREMIUM
    BD

    Een extraparle­men­tair kabinet is het failliet van onze politieke leiders

    Mijn vader was even een boodschap aan het doen, ik zat alleen op het comfortabele voorbankje van onze 2CV, de beige eend. De rubberen bekleding drukte een reliëf op mijn blote jongensbenen. Je kon er lekker aan peuteren. Op de radio waren twee boze mannen hevig aan het discussiëren, opgehitst door een joelende zaal. De één ging steeds harder praten, de ander reageerde pesterig met ‘voor mijn antwoord hoef ik niet zo hard te roepen’. Joop den Uyl en Dries van Agt.