Nederland, Schijndel, columniste voor de Meierij , Femke Hellings

Vrijstaand voor column:
vrijstaand gemaakt door BD met grof pad voor tekstomloop
eenmalig betaald 94,50.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland, Schijndel, columniste voor de Meierij , Femke Hellings Vrijstaand voor column: vrijstaand gemaakt door BD met grof pad voor tekstomloop eenmalig betaald 94,50. © copyright Marc Bolsius

Columniste Femke Hellings stopt: ‘Tijd om gas terug te nemen’

SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL/BOXTEL - In mijn eerste column ‘Gas erop’ had ik mijn voet vol op het pedaal. Ik had het over onze nieuwe vrouwelijke minister van verkeer en net als Cora was ik klaar om flink gas te geven. Nu, drieënhalf jaar later, ben ik toe aan éven een ritje op cruise control. Even niet continu door racen, maar eens kijken welke kant ik eigenlijk op stuur.

 1. Wie Nederland de crisis uit wil investeren, begint in Brabant
  PREMIUM
  opinie

  Wie Nederland de crisis uit wil investeren, begint in Brabant

  De zaterdag voor de Tweede Kamerverkiezingen daalden de lijsttrekkers van de grootste politieke partijen af naar de Brabanthallen voor het Debat van het Zuiden. Over veel verschilden zij van mening, maar over één ding waren ze het eens: In Brabant gebeurt het, Brabant heeft een uitzonderingspositie. Volgens premier Rutte zal Brabant Nederland de crisis uit trekken, net zoals we 10 jaar geleden na de vorige crisis hebben gedaan. Lilian Marijnissen wees er terecht op dat Brabant de slimste vierkante kilometer van Europa heeft, en Sigrid Kaag riep op dat Den Haag niet gierig moet zijn met Brabant. Wopke Hoekstra bekende dat hij en voormalig minister Wiebes de inspiratie voor het groeifonds in Brabant hadden afgekeken.
 1. Hoe is het om te leven in een klooster? 'Het is niet dat wij ons helemaal afsluiten'
  Play

  Hoe is het om te leven in een klooster? 'Het is niet dat wij ons helemaal afsluiten'

 2. Kabinet wil door met Fieldlabs ondanks kritiek 538-Oranjedag
  Play

  Kabinet wil door met Fieldlabs ondanks kritiek 538-Oranjedag

Poll

Verplicht mondkapje op plaatsen waar anderhalve meter afstand houden niet kan

 • Ja (68%)
 • Nee (32%)
3044 stemmen