Tom Tacken
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Tacken © Marc Bolsius

De villamoord riekt niet
naar een gerechtelijke
dwaling, het stinkt ernaar

Laten we hem Ad B. noemen, de man die in de documentaireserie De villamoord wel voluit bij naam genoemd wordt. Een initiaal past beter bij de status van verdachte die hem toekomt.

 1. Het vertrek van partijvoorman Gert-Jan Segers van de ChristenUnie is een groot verlies voor de Tweede Kamer
  Jouw mening

  Het vertrek van partijvoor­man Gert-Jan Segers van de Christen­Unie is een groot verlies voor de Tweede Kamer

  Na tien jaar als Kamerlid, waarvan zeven jaar als fractieleider, is het genoeg geweest; Gert-Jan Segers verlaat de Tweede Kamer. Ondanks zijn bedenkingen bij het ‘wereldje’ werd Segers er wel het middelpunt van. Hij wist tweemaal als kleinste partij in het hart van dat politieke wereldje te komen. Eerst in 2017 en recenter nog in 2021. Tweemaal als juniorpartij met VVD, CDA en D66.
 1. Boete voor PostNL is terecht!
  Lezersbrieven

  Boete voor PostNL is terecht!

  Al op maandag 19 december jongstleden heb ik in Veghel een brief gepost omdat deze uiterlijk op donderdag 22 december op de plaats van bestemming, Naarden, moest zijn. Omdat ik bang was dat deze brief in de kerstpost terecht zou komen, heb ik voor een zakelijke A4 enveloppe gekozen en deze voldoende gefrankeerd. 2,88 euro voor 55 gram. Adres en postcode zijn correct omschreven. Deze brief is tot mijn ergernis pas op woensdag 28 december in Naarden bezorgd. Als ik dan op donderdag 29 december in het Brabants Dagblad lees dat PostNL 2 miljoen euro boete moet betalen omdat in 2019 niet genoeg post op tijd is bezorgd, kunnen we vaststellen dat de veel te late bezorging van mijn brief geen incident is maar een structureel probleem. Misschien is het voor de Raad van Commissarissen van PostNL een idee om het verantwoordelijke bestuur/management te vervangen in bestuurders die bereid zijn de klant, als niet onbelangrijke stakeholder, serieus te nemen.