.
Volledig scherm
PREMIUM
. © .

Doe mij maar een rood-wit-geel mondkapje

Brabant is verdrietig genoeg dé coronaprovincie van het land en als het gaat om de drugsindustrie hebben wij ook al de twijfelachtige eer om mee aan kop te gaan. En nu is er de kans om die twee te combineren, want medische mondkapjes zijn de nieuwe coke, wiet en xtc en wat voor zooi al niet meer.

Of zoals een Brabantse ondernemer in de krant zei: ,,Mondkapjes, mondkapjes, mondkapjes: het is vrijwel het enige waar nu in wordt gehandeld.” Door opportunistische handelaren die ook maar meteen valse certificaten regelen. Door gewiekste zakenlui die nog wat ladingen laten invliegen en de prijs over de kop kunnen laten gaan want de medische mondkapjesnood is hoog.

  1. Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’
    PREMIUM

    Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’

    WAALWIJK - Waspik krijgt wellicht een betere haven. Als het tenminste eerst nieuw industrieterrein slikt. Want anders is er volgens het Waalwijkse gemeentebestuur te weinig geld. Waspik wacht zo een sigaar uit eigen ‘dozen’. Die het dorp zelf betaalt door eigen leefbaarheid te verkopen. Zo is het gegaan met al die ‘dozen’ boven de A59. De ooit fraaie polder dingt nu mee naar de prijs voor ‘lillukste stukske Brabant’.