Volledig scherm
PREMIUM
. © BD

Dreigen met een boete omdat iemand meezingt met een radiootje, van de pot gerukt!

Zouden ze blij geweest zijn met zichzelf? Ik stel me zo voor hoe die twee stadswachten thuis aan de aardappels schoven. Moe, maar voldaan van een dag hard werken omdat ze Den Bosch weer een stukje mooier hadden gemaakt.

Ze hadden een paar automobilisten een reprimande gegeven want die waren volgens het parkeerbonnetje net te laat bij hun auto. Ze hebben een wildplasser verteld dat-ie niet in de Dieze mocht plassen maar dat hij gewoon naar de V&D, pardon, de Hudson’s Bay moest gaan. En ‘Louike van de put’ weet nu dat als hij nog één keer met een radiootje of versterker zijn liedjes zingt, hem een boete wacht. Dat zal hem leren met zijn prachtige gezang!

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Exclusief

Het beste van BD
  1. Op de voorpagina hesen we de vlag halfstok. Verder niets, even geen woorden. #Oss

    Op de voorpagina hesen we de vlag halfstok. Verder niets, even geen woorden. #Oss

    OSS - Op Linda en andere columnisten na schrijven we er eigenlijk nooit over. Maar ook wij zijn vader, of moeder, of worden het binnenkort. We zijn zelfs opa of oma. We komen thuis na een werkdag en moeten ons hart even luchten over wat de dag ons bracht. We leggen kinderen in bed, kijken ze liefdevol na als ze ’s morgens op de fiets stappen, naar school. Ook wij brengen kinderen naar het kinderdagverblijf.