.
Volledig scherm
PREMIUM
. © .

Een 7-jarige die juicht voor Rutte. Maar och gèrm, al die bejaarden...

Alsof we met z’n allen op de Erasmusbrug stonden om af te tellen naar een gloednieuw jaar. Dat gevoel wanneer het Nederlands Elftal een belangrijke wedstrijd speelt maar je nog de héééle dag moet wachten tot het eindelijk zover is. Die kriebels in je buik wanneer je een date hebt met een ongelooflijke leukerd maar dat-ie er nog niet is en jij al wel. De spanning die elk kind kent op pakjesavond.

Dát gevoel had ik gisteren in aanloop naar de persconferentie van Rutte. En niet alleen ik. Iedereen die ik sprak - ons mam, de buurvrouw, mijn schoonvader - was toe aan een beetje duidelijkheid.

  1. ‘Een wortelkanaalbehandeling die voelt als een schoolreisje’
    PREMIUM

    ‘Een wortelka­naal­be­han­de­ling die voelt als een schoolreis­je’

    TILBURG - Ik had er al zo mijn bedenkingen bij. Bij die folie. Dat cumberbandje om die eikenbomen. Moest dát ons redden van de rupsen? En beschermen tegen de jaarlijkse jeuk? Kennelijk. Vonden de goedbedoelende leken die het plakplastic aanbrachten op de eiken. Elke avondwandeling waren er merkbaar meer gemerkt. En wat blijkt nu? Zo’n hoesje helpt wel, maar vooral van de regen in de drup. De negatieve effecten zijn kwalijker dan de kwaal.