Zuid-Sudanese vluchtelingen laden voedselzakken van het WFP uit in het Oegandese Palorinja. Datawetenschappers van Tilburg University hebben de organisatie van voedseldistributies in oorlogsgebieden verbeterd in samenwerking met het World Food Program (WFP). Hulp is sneller ter plaatse tegen minder kosten.
Volledig scherm
Zuid-Sudanese vluchtelingen laden voedselzakken van het WFP uit in het Oegandese Palorinja. Datawetenschappers van Tilburg University hebben de organisatie van voedseldistributies in oorlogsgebieden verbeterd in samenwerking met het World Food Program (WFP). Hulp is sneller ter plaatse tegen minder kosten. © REUTERS

Impact op samenleving vanuit de ziel

GASTOPINIE - Naast kennisoverdracht aan studenten en onderzoek hebben universiteiten een derde peiler: kennis inzetten om de samenleving verder te helpen. Tilburg University legt de komende jaren haar ziel in maatschappelijke impact.

0 reacties

  1. Atoomvrijstaat Volkel-Boekel, Marius Wijdeven gelooft het zelf ook niet echt
    PREMIUM
    Column tHans

    Atoomvrij­staat Vol­kel-Boe­kel, Marius Wijdeven gelooft het zelf ook niet echt

    VOLKEL/BOEKEL - De ingehuurde boys en girls van Bureau Berenschot hebben hun laptopje amper opengeklapt voor de evaluatie van de fusie tussen Uden en Landerd of er was al gekrakeel. Niet in Schaijk dit keer maar uit de onverwachte hoek van Volkel. Daar hees Marius Wijdeven de stormram. ,,Voeg Volkel maar bij Boekel als de gemeente Maashorst niks doet aan huisvesting voor senioren in ons dorp", zei hij strijdlustig.