Basisschool ’t Talent in Schijndel is een proef begonnen, waarbij leerkrachten in een drive-in les geven aan groepjes van maximaal drie leerlingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool ’t Talent in Schijndel is een proef begonnen, waarbij leerkrachten in een drive-in les geven aan groepjes van maximaal drie leerlingen. © Rob Engelaar/ANP

Onderwijs kan nu leren te leven met onzekerheid

opinieVeranderen gaat gemakkelijker na een crisis dan na een brainstormsessie op de hei. We kunnen nu de lessen die we mogen leren in deze tijd gebruiken voor een mooier vervolg. 

 1. Een stip op de horizon betekent gewoon ‘een vet goed idee voor later ook al is het een beetje duur’
  PREMIUM
  Column

  Een stip op de horizon betekent gewoon ‘een vet goed idee voor later ook al is het een beetje duur’

  Ik hou van stippen. We hebben niet voor niets een Dalmatiër. De oplettende lezer weet dat er tot een jaar geleden weleens een blonde outlaw in mijn columns voor kwam, een zwervende Spanjaard met zwoele bruine ogen, die zich bij veertig graden in de volle zon op de terrastegels neervlijde voor een portie steengrillen, en al uren van te voren wist dat het ging onweren. Mijn oefenbaby, die na 11 jaar opeens omviel. ‘s Ochtends had hij nog door Herperduin gerend, ‘s avonds was hij er niet meer. God hebbe zijn lieve hondenziel.

Poll

Verplicht mondkapje op plaatsen waar anderhalve meter afstand houden niet kan

 • Ja (68%)
 • Nee (32%)
3044 stemmen