Na de zoveelste prijsverhoging van Heineken nam Anke Wijdeven een kloek besluit: vanaf 1 januari schenkt ze Duits bier in café De Nachtegaal in Uden. De prijs voor een pilsje gaat nu zelfs omlaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de zoveelste prijsverhoging van Heineken nam Anke Wijdeven een kloek besluit: vanaf 1 januari schenkt ze Duits bier in café De Nachtegaal in Uden. De prijs voor een pilsje gaat nu zelfs omlaag. © Van Assendelft Fotografie

Opinie | Hoe verdrijf je de kater? Word creatief met pils

Als je als horecaondernemer de huidige crisis wilt overleven, zul je creatief moeten zijn. Als het even kan, stap dan over naar een andere bierleverancier. Over de grens staan leveranciers te popelen.

  1. Mening | Een stadionverbod, hier en waar dan ook ter wereld
    Lezersbrieven

    Mening | Een stadionver­bod, hier en waar dan ook ter wereld

    Een fan stormt het veld op en mishandelt een keeper. Nu vindt zijn advocaat dat deze figuur heel zielig is want hij krijgt haatmail [BD 27 februari; Haatmail treft gezin ‘veldbestormer’ PSV, zijn advocaat is boos op Marcel Brands]. Denk eens na, hoe zal de keeper en de rest van de teams zich voelen? Je niet meer veilig voelen als je een potje gaat voetballen. Deze man en zijn hele familie moeten een levenslang verbod krijgen om naar een wedstrijd te gaan, hier en waar dan ook ter wereld. Hij verpest alles voor de echte fans en zet voetbal in een negatief daglicht. Ik ben het helemaal eens met de uitspraak van de directeur van PSV: levenslang stadionverbod. Maar dan ook voor alle andere sportevenementen ter wereld.
    Bernheze, Boxtel, Alphen-Chaam, 's-Hertogenbosch, Oirschot, Goirle, Boekel, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Maasdriel, Sint-Michielsgestel, Dongen, Heusden, Meierijstad, Maashorst, Altena, Reusel-De Mierden, Oisterwijk, Waalwijk, Oss, Vught, Zaltbommel