Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wat gisteren te zien was aan horkerigheid en proletengedrag, tart werkelijk alles

met VideoJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

2 reacties

 • M van Loon

  2 maanden geleden
  Inderdaad misselijk makend onacceptabel gedrag. Jammer dat heel veel Nederlanders dit soort nietszeggende inhoudsloze programma's blijven kijken.
 • S. Kromhout

  2 maanden geleden
  Ik kijk niet. Ik zie wel de voorfilmpjes per ongeluk. Daarin vertelde hij dat hij nog geen olifant gezien had. Dan heeft ie nog niet in de spiegel gekeken. Dan had ie allang een olifant gezien.
 1. Mening | Een stadionverbod, hier en waar dan ook ter wereld
  Lezersbrieven

  Mening | Een stadionver­bod, hier en waar dan ook ter wereld

  Een fan stormt het veld op en mishandelt een keeper. Nu vindt zijn advocaat dat deze figuur heel zielig is want hij krijgt haatmail [BD 27 februari; Haatmail treft gezin ‘veldbestormer’ PSV, zijn advocaat is boos op Marcel Brands]. Denk eens na, hoe zal de keeper en de rest van de teams zich voelen? Je niet meer veilig voelen als je een potje gaat voetballen. Deze man en zijn hele familie moeten een levenslang verbod krijgen om naar een wedstrijd te gaan, hier en waar dan ook ter wereld. Hij verpest alles voor de echte fans en zet voetbal in een negatief daglicht. Ik ben het helemaal eens met de uitspraak van de directeur van PSV: levenslang stadionverbod. Maar dan ook voor alle andere sportevenementen ter wereld.
  Bernheze, Boxtel, Alphen-Chaam, 's-Hertogenbosch, Oirschot, Goirle, Boekel, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Maasdriel, Sint-Michielsgestel, Dongen, Heusden, Meierijstad, Maashorst, Altena, Reusel-De Mierden, Oisterwijk, Waalwijk, Oss, Vught, Zaltbommel