Volledig scherm
PREMIUM
. © BD

Welk Brabants ziekenhuis durft het parkeren gratis te maken?

Onder de stoel lag een goor mengsel van verkruimeld eigeel, stukjes worstenbrood en een afgelebberd oor van een paashaasbroodje waar de paté met militaire precisie vanaf gesnoept was. Op de stoel zat onze jongste, een nierpatiëntje. Eten ging lang moeizaam. Dus toen hij heel zijn paasontbijt oppeuzelde, schoten de tranen van blijdschap in mijn ogen, ondanks die knoeiboel.

In het eerste jaar van zijn leven zaten we namelijk tientallen keren in het ziekenhuis. Wie vaak witte jassen ziet, weet dat je van weinig zó moe wordt als van moeten wachten, praten met artsen, wéér een onderzoek, weer een brullend kind, weer die zorgen over de uitslag.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Exclusief

Het beste van BD
  1. Op de voorpagina hesen we de vlag halfstok. Verder niets, even geen woorden. #Oss

    Op de voorpagina hesen we de vlag halfstok. Verder niets, even geen woorden. #Oss

    OSS - Op Linda en andere columnisten na schrijven we er eigenlijk nooit over. Maar ook wij zijn vader, of moeder, of worden het binnenkort. We zijn zelfs opa of oma. We komen thuis na een werkdag en moeten ons hart even luchten over wat de dag ons bracht. We leggen kinderen in bed, kijken ze liefdevol na als ze ’s morgens op de fiets stappen, naar school. Ook wij brengen kinderen naar het kinderdagverblijf.