4wd festival op de crossbaan Berghem aan de Zevenbergseweg. Er zijn allemaal 4x4 auto's die demonstraties geven, er zijn kraampjes etc.
Volledig scherm
PREMIUM
4wd festival op de crossbaan Berghem aan de Zevenbergseweg. Er zijn allemaal 4x4 auto's die demonstraties geven, er zijn kraampjes etc. © Van Assendelft / Thomas Segers

4WD Festival: het walhalla voor de liefhebber van 4X4’s; ‘Over vijf jaar kun hier een groot aantal elektrische fourwheeldrives zien’

BERGHEM - Voor het eerst in de historie was het motorcrosscircuit in Berghem het decor voor het jaarlijkse 4WD Festival. Liefhebbers van 4X4’s oftewel fourwheeldrives kwamen aan hun trekken en ook aan de jonge bezoekers was gedacht, onder meer door de aanwezigheid van een animatieteam.

  1. Van der Z. voelde zich machteloos en pakte daarom zijn pistool na een ruzie op de kartbaan in Berghem
    PREMIUM

    Van der Z. voelde zich machteloos en pakte daarom zijn pistool na een ruzie op de kartbaan in Berghem

    DEN BOSCH/BERGHEM - ,,Als je me dood wil hebben, dan heb ik hier het wapen voor je.” Dat zei de 57-jarige T. van der Z. uit Bleiswijk op 22 november 2020 tegen een man op de parkeerplaats bij de Berghemse kartbaan. Hij gaf toe dat hij een wapen toonde om het slachtoffer flink schrik aan te jagen. ,,Maar ik heb het niet op hem gericht”, zei de verdachte tegen het gerechtshof in Den Bosch.