In het monumentale deel van Ravenstein wordt de stoep maar één keer opgebroken bij de aanleg van glasvezel. Alle huisaansluitingen worden direct gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
In het monumentale deel van Ravenstein wordt de stoep maar één keer opgebroken bij de aanleg van glasvezel. Alle huisaansluitingen worden direct gemaakt. © Theo Audenaerd

Aanleg digitale snelweg onder Ravenstein: vanwege oude kasseien een speciale aanpak

RAVENSTEIN - E-fiber heeft bij de uitrol van zijn glasvezelnetwerk in de gemeente Oss het monumentale centrum van Ravenstein bereikt. Onder de oude kasseien wordt een digitale snelweg aangelegd. Daarbij wordt in dit geval een speciale aanpak gehanteerd, zodat het straatwerk maar één keer open ligt. 

  1. Aanleggen glasvezel in Oss vergt 2,5 jaar graafwerk, te beginnen in de Schadewijk, Herpen en Deursen-Dennenburg
    PREMIUM

    Aanleggen glasvezel in Oss vergt 2,5 jaar graafwerk, te beginnen in de Schadewijk, Herpen en Deur­sen-Dennenburg

    OSS - E-fiber laat geen gras groeien over het glasvezelnet in de hele gemeente Oss. In maart maakte het bedrijf bekend dat de aanleg definitief doorgaat. Nu al is eerste vergunning aangevraagd voor het plaatsen van een gebouwtje aan de Kuipers Rietbergstraat in Oss waar een glasvezelcentrale komt te staan. Dit zal ook een van de plekken zijn waar de schop als eerste de grond in gaat.