In het monumentale deel van Ravenstein wordt de stoep maar één keer opgebroken bij de aanleg van glasvezel. Alle huisaansluitingen worden direct gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
In het monumentale deel van Ravenstein wordt de stoep maar één keer opgebroken bij de aanleg van glasvezel. Alle huisaansluitingen worden direct gemaakt. © Theo Audenaerd

Aanleg digitale snelweg onder Ravenstein: vanwege oude kasseien een speciale aanpak

RAVENSTEIN - E-fiber heeft bij de uitrol van zijn glasvezelnetwerk in de gemeente Oss het monumentale centrum van Ravenstein bereikt. Onder de oude kasseien wordt een digitale snelweg aangelegd. Daarbij wordt in dit geval een speciale aanpak gehanteerd, zodat het straatwerk maar één keer open ligt. 

  1. Man uit Bernheze (28) bezorgde vriendin zwaar lichamelijk letsel door gooien met blik
    PREMIUM

    Man uit Bernheze (28) bezorgde vriendin zwaar lichame­lijk letsel door gooien met blik

    DEN BOSCH/BERNHEZE - Een 28-jarige man uit Bernheze bekogelde zijn vriendin in augustus met een blik. De vrouw liep hierdoor zwaar lichamelijk letsel op. De verdachte moest zich bij de politierechter in Den Bosch verantwoorden voor het plegen van huiselijk geweld. Dit tot onvrede van het slachtoffer, dat helemaal niet zat te wachten op een rechtszaak. De vrouw had bewust geen aangifte gedaan, maar het Openbaar Ministerie had de Bernhezenaar ondanks haar protesten aangeklaagd.