Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de gaslekken in Geffen. © Gabor Heeres/Foto Mallo

Aanleg glasvezel in Geffen gaat ‘extra voorzichtig’ verder na elf gaslekken

GEFFEN - De aanleg van het glasvezelnetwerk in Geffen wordt weer hervat. In gesprek met de gemeente Oss en netbeheerder Enexis heeft E-Fiber beterschap beloofd. 

Daarmee hebben de werkzaamheden in Geffen slechts een paar dagen stilgelegen. Afgelopen vrijdag trok Enexis immers aan de noodrem nadat er eerder op de dag een gaslek in het dorp was ontstaan. Dat was al het elfde lek bij de aanleg van glasvezel in de voormalige gemeente Maasdonk in amper anderhalf jaar tijd. Vier keer ging het specifiek in Geffen mis. Drie keer bij een huisaansluiting, één keer bij de hoofdgasleiding.

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.