Burgemeester Wobine Buijs kondigde dinsdag aan dat zij de rol van haar eigen gemeente Oss, politie en justitie rondom de dood van Arie den Dekker onafhankelijk gaat laten onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wobine Buijs kondigde dinsdag aan dat zij de rol van haar eigen gemeente Oss, politie en justitie rondom de dood van Arie den Dekker onafhankelijk gaat laten onderzoeken. © ANP

Advocaat Arie den Dekker gaat onderzoek ‘heel kritisch volgen’

OSS - De gemeente Oss, politie en justitie weten de kritische ogen van advocaat Richard Laatsman op zich gericht bij het onafhankelijk onderzoek dat ze dinsdag aankondigen naar hun eigen handelen in ‘de zaak’ Arie den Dekker. ,,Ik ga het heel aandachtig en kritisch volgen.”

  1. OM wil vuurwerkimporteurs Cafferata na twaalf jaar (!) nog steeds achter tralies
    PREMIUM

    OM wil vuurwerkim­por­teurs Cafferata na twaalf jaar (!) nog steeds achter tralies

    DEN BOSCH/UDEN - ,,Wat is het maatschappelijk nut om deze mensen nu nog in de gevangenis te stoppen?” Advocaat Marcel van Gessel hoopt dat het gerechtshof in Den Bosch na twaalf jaar vervolging clementie heeft met de voormalige eigenaren van de Udense vuurwerkgroothandel Cafferata. Vader (71), moeder (69) en zoon (39) worden verdacht van het importeren van grote hoeveelheden illegaal vuurwerk.