Auto in brand na ernstig ongeluk op rotonde in Oss, omstanders halen man uit Rosmalen op tijd uit voertuig

video + updateOSS/ROSMALEN - Een auto is zondag in alle vroegte volledig uitgebrand na een ernstig ongeluk op de Ruwaardsingel in Oss. Een 33-jarige man uit Rosmalen reed iets na vijf uur in de ochtend ter hoogte van de Vivaldistraat rechtdoor, vloog een rotonde op en kwam daar tot stilstand tegen een boom.

De auto vatte daarna meteen vlam en is ondanks het alerte optreden van de brandweer volledig uitgebrand. Getuigen konden de man op tijd uit de auto halen. 

Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar die laatste is uiteindelijk niet geland. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij had volgens de politie hevige pijn aan zijn onderlichaam.  Volgens de woordvoerder had de man zoveel pijn aan zijn onderlichaam, dat hij niet op eigen kracht uit de auto kon komen. ,,Hij is er gelukkig zo snel uitgehaald dat hij aan de brand niks heeft overgehouden’', zei de woordvoerder

Op het wegdek bleef een lang remspoor achter. Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van het ongeluk is geweest. Er is bloed afgenomen van de man om te onderzoeken of hij alcohol heeft gedronken.

Volledig scherm
Ernstig ongeluk Ruwaardsingel Oss © Gabor Heeres