Wethouder Rien Wijdeven van Bernheze (midden) en de directeuren van toenmalige woningstichting Kleine Meierij en ontwikkelaar BAM Wonen gaven in 2018 het startsein voor de bouw van sociale huurwoningen op Rodenburg in Heeswijk-Dinther.
Volledig scherm
Wethouder Rien Wijdeven van Bernheze (midden) en de directeuren van toenmalige woningstichting Kleine Meierij en ontwikkelaar BAM Wonen gaven in 2018 het startsein voor de bouw van sociale huurwoningen op Rodenburg in Heeswijk-Dinther. © De Kleine Meierij

Bernheze laat woningmarktonderzoek doen voor nieuwe woonvisie

HEESCH - Bernheze wil meer regie op de woningmarkt, zelf meer verantwoordelijkheid nemen. De gemeente stelt de komende maanden een nieuwe woonvisie op voor de periode 2022-2026.

  1. Hondenbelasting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken
    PREMIUM
    Stille Getuigen

    Hondenbe­las­ting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken

    OSS - De Osse wethouder Frank den Brok heeft ambtshalve niets tegen honden. Voor de wethouder zijn honden alleen begrotingsposten. Plus en min. Als de Tweede Kamer een streep zet door de hondenbelasting, komt Oss ineens 520.000 euro tekort, berekende hij, en dan moet de ozb met 3% omhoog. Maar waar bemoeit de Kamer zich mee? Handen af van onze hondenbelasting, bezweert de wethouder, ook al hoort die belasting volgens hem ‘misschien niet meer bij deze tijd’.