Bestelwagen vol pakketjes belandt in het water bij Heeswijk-Dinther

VideoHEESWIJK-DINTHER - Een man is maandagochtend met zijn bestelwagen van de N279 geraakt en in het water beland. Hij raakte daarbij gewond.

De chauffeur botste op het hekwek van een talud en belandde in de Biezenloop bij Heeswijk-Dinther. Hij was daarna aanspreekbaar en zou aan de politie hebben verklaard dat hij moest uitwijken voor een dier. 

Naast de politie werden ook de brandweer, een ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. De man is uiteindelijk door een ambulance meegenomen.

Pakketjes

De vrachtwagen zat volgeladen met pakketjes voor de bouw met onder andere elektronica en stoppenkasten. Die dreven na het ongeval rond in de Biezenloop. Het bergingsbedrijf dat de wagen uit het water moet halen en medewerkers van de gemeente probeerden met een riek de pakketjes op het droge te krijgen.

Een kleine vrachtwagen is van de weg geraakt en in het water beland in Heeswijk-Dinther.
Volledig scherm
Een kleine vrachtwagen is van de weg geraakt en in het water beland in Heeswijk-Dinther. © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Met een riek worden de pakketjes uit water gevist na het ongeval in Heeswijk-Dinther.
Volledig scherm
Met een riek worden de pakketjes uit water gevist na het ongeval in Heeswijk-Dinther. © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Het vrachtwagentje belandde op zijn zijkant in het water bij Heeswijk-Dinther.
Volledig scherm
Het vrachtwagentje belandde op zijn zijkant in het water bij Heeswijk-Dinther. © Meesters Multi Media/Bart Meesters