Gerco Schep
Volledig scherm
Gerco Schep © Oosterpoort

Bestuurder Gerco Schep vertrekt bij Oosterpoort Jeugdzorg

OSS - Bestuurder Gerco Schep vertrekt bij Oosterpoort jeugdzorg en jeugd GGZ. Schep bekleedde sinds eind 2014 die functie. Interim-bestuurder Raymond van Zoolingen heeft zijn werkzaamheden overgenomen.

Schep trad aan vlak voor de decentralisatie van de jeugdzorg in 2015. In de eerste jaren als bestuurder van Oosterpoort hield hij zich vooral bezig met de forse gemeentelijke kortingen op de gespecialiseerde jeugdzorg. Ook richtte hij zich op een nieuwe strategische koers voor de organisatie. Tevens, zo stelt de organisatie, heeft Schep flink geïnvesteerd in veranderingen en vernieuwingen in de zorg. 

Inspanningen

‘De afgelopen jaren, met de transitie van de jeugdzorg, hebben bijzondere inspanningen vereist van Oosterpoort en haar bestuurder. Nu Oosterpoort aan de vooravond staat van een nieuwe aanbesteding voor de periode 2021 en verder, komt het moment voor de huidige bestuurder om met vertrouwen in de toekomst het ‘stokje over te dragen’, aldus de organisatie in een persbericht. Interim-bestuurder Raymond van Zoolen heeft de werkzaamheden van Gerco Schep overgenomen.

  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.