Het voetpad langs de grote vijver aan de noordkant van de wijk Ussen is tijdelijk afgesloten vanwege de ondermijnende activiteiten van een bever.
Volledig scherm
Het voetpad langs de grote vijver aan de noordkant van de wijk Ussen is tijdelijk afgesloten vanwege de ondermijnende activiteiten van een bever. © Peter van Erp

Bever rukt op tot in stad Oss; voetpad afgesloten na ondermijning

OSS - De bever, die in Nederland was uitgestorven en in 1988 voor het eerst weer werd uitgezet in de Biesbosch, is inmiddels opgerukt tot in de stad Oss. Het grote knaagdier heeft in Ussen een voetpad langs de vijver aan de Inlaat ondermijnd. De gemeente heeft het pad afgesloten om ongelukken te voorkomen. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?