Volledig scherm
© Thinkstock

Bowlingruzie Oss wordt poging doodslag

OSS - Een ruzie op een bowlingbaan is zaterdagavond uit de hand gelopen. Op de Gerrit van der Veenstraat, in de buurt van Bowling Rusheuvel, werd iets na middernacht door twee mensen in een pick-up geprobeerd een Ossenaar te overrijden.

Quote

De ruzie kan ook op de parkeer­plaats hebben plaatsge­von­den

Medewerkster bowling

Die persoon, die volgens de politie niet direct in de buurt woont, maar op weg was naar huis, kon net op tijd wegspringen voor de naderende auto van het tweetal. Vervolgens stapten de twee uit en mishandelden het slachtoffer. Die liep letsel op in het gezicht, maar raakte niet buiten bewustzijn en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Niet gemerkt

De twee mensen uit de pick-up konden vlak na de mishandeling al opgepakt worden. Bij Bowling Rusheuvel, op een steenworp afstand van de Gerrit van der Veenstraat, hebben ze niet gemerkt dat er een ruzie is ontstaan zaterdagavond. ,,Dat kan ook op de parkeerplaats gebeurd zijn‘’ aldus een medewerkster.

Poging doodslag

De politie spreekt van poging doodslag en/of zware mishandeling en doet via de sociale mediakanalen een oproep aan getuigen om zich te melden, in het bijzonder aan de inzittenden van een Volkswagen die tijdens het incident in de buurt stond.