Volledig scherm
PREMIUM
De vestiging van BurgerMe in Enschede, die dit najaar open ging. © Annina Romita

BurgerMe wil als eerste hamburgerketen naar Oss, maar wie gaat ze bakken?

OSS - Hamburgerketen BurgerMe wil zo snel mogelijk een vestiging openen in hartje Oss. Vanuit het pand aan de Kruisstraat waar voorheen Sunrise Argentina te vinden was, moeten straks burgers, frietjes en salades bezorgd worden. BurgerMe zoekt alleen nog een geschikte franchiser. Hij of zij zou de eerste Osse vestiging van een grote hamburgerketen kunnen openen. 

Juist het ontbreken van een McDonald's, Burger King of KFC maakt Oss extra interessant voor BurgerMe. ,,Natuurlijk doen we eerst marktonderzoek", zegt Tim Meijers van BurgerMe Nederland. ,,En het feit dat we hier de eerste in dit segment zouden zijn, is een pré. Daarnaast kijken we naar het aantal inwoners binnen een straal van vijf kilometer, het gemiddelde inkomen en het aantal jongen mensen. Op al die zaken scoort Oss gewoon heel goed.”

  1. Zelfportrettenspecialist Marinus van Nistelrooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    Zelfpor­tret­ten­spe­ci­a­list Marinus van Nistel­rooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    LITH/GEFFEN - Tijdens een drukbezochte expositieopening trakteerde geboren Geffenaar én oud-Lithenaar Marinus van Nistelrooij zijn gasten zaterdagmiddag op ouderwets vertolkte riffjes van de Stones-hit 'Painted Black'. En natuurlijk deed de kunstenaar en oud-muzikant dat in Het Hofke van Chantraine te Oud-Turnhout op een gitaar met een kleurrijk zelfportret op de achterkant.