Volledig scherm
PREMIUM
De vestiging van BurgerMe in Enschede, die dit najaar open ging. © Annina Romita

BurgerMe wil als eerste hamburgerketen naar Oss, maar wie gaat ze bakken?

OSS - Hamburgerketen BurgerMe wil zo snel mogelijk een vestiging openen in hartje Oss. Vanuit het pand aan de Kruisstraat waar voorheen Sunrise Argentina te vinden was, moeten straks burgers, frietjes en salades bezorgd worden. BurgerMe zoekt alleen nog een geschikte franchiser. Hij of zij zou de eerste Osse vestiging van een grote hamburgerketen kunnen openen. 

Juist het ontbreken van een McDonald's, Burger King of KFC maakt Oss extra interessant voor BurgerMe. ,,Natuurlijk doen we eerst marktonderzoek", zegt Tim Meijers van BurgerMe Nederland. ,,En het feit dat we hier de eerste in dit segment zouden zijn, is een pré. Daarnaast kijken we naar het aantal inwoners binnen een straal van vijf kilometer, het gemiddelde inkomen en het aantal jongen mensen. Op al die zaken scoort Oss gewoon heel goed.”

 1. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.
 2. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.