Volledig scherm
De zaak aan de Kruisstraat houdt een leegverkoop. © Roy van der Lee/BD

Claessens verhuist met schoenen naar het Osse Walplein

OSS - Schoenenzaak Claessens verhuist binnen het Osse centrum. De zaak keert al na een paar jaar terug aan het Walplein. Bij de huidige winkel aan de Kruisstraat, naast Ter Horst Van Geel, wordt daarom een leegverkoop gehouden. 

Vanwege die actie loopt het momenteel storm bij de modeschoenenzaak. Door de drukte heeft eigenaar Joep Claessens geen tijd om uitgebreid bij de verhuizing stil te staan. ,,Het pand aan het Walplein 8 is nog steeds van ons en daar hebben we geen nieuwe huurder voor", licht hij snel toe. ,,Nu het huurcontract hier afloopt, trekken we daarom terug.”

De nieuwe winkel aan het Walplein gaat in februari volgend jaar open. Voorlopig is Claessens dus nog wel aan de Kruisstraat te vinden. 

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.