Volledig scherm
PREMIUM
Reclame langs het veld van Boekel Sport tijdens een wedstrijd van de Dames 1

Contributie terugverdienen door ’s zomers appels te plukken voor de sponsor van sportclub in de regio

OSS/UDEN - Het was eigenlijk bedoeld als grap, erkent Björn van Bergen. Na een paar flessen bier had hij op een feestje geroepen dat hij hoofdsponsor van handbalclub Olympia ’89 uit Oss zou worden als het eerste team zou promoveren. 

Maar toen de handballers uit Oss het kunstje flikte, wist Van Bergen hoe laat het was. Dus prijkt de naam van zijn bedrijf, Van Bergen Bouw, dit seizoen op de T-shirts. ,,Wie A zegt, moet ook B zeggen”, aldus de kersverse hoofdsponsor uit Nuland.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.