De onthulling van prins Alex d'n Urste en adjudant Marlou van de Doordouwers (Lithoijen) gebeurde vanwege de coronamaatregelen overdag en in de open lucht.
Volledig scherm
De onthulling van prins Alex d'n Urste en adjudant Marlou van de Doordouwers (Lithoijen) gebeurde vanwege de coronamaatregelen overdag en in de open lucht. © Thomas Segers/Van Assendelft Fotografie

Coronamaatregelen? De Doordouwers (Lithoijen) presenteren prins in de open lucht

LITHOIJEN - De Doordouwers uit Lithoijen hebben zich door de coronamaatregelen niet uit het veld laten slaan. De carnavalsclub presenteerde de nieuwe prins en zijn gevolg zondagmiddag in de open lucht. Prins Alex d'n Urste en zijn adjudant Marlou werden op het Prelaat van den Bergplein in het daglicht - en helaas met een treurig regenbuitje - gepresenteerd. 

  1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
    PREMIUM

    Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

    LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.