Paul Oortman (links) en Hanneke van den Berg van actiegroep Behoud Lithse Polder proeven van de eerste lichting Tegenwind. Op de achtergrond bierbrouwer Henry Thissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Oortman (links) en Hanneke van den Berg van actiegroep Behoud Lithse Polder proeven van de eerste lichting Tegenwind. Op de achtergrond bierbrouwer Henry Thissen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Cruciale dag voor tegenstanders windturbines in polder: bier in de strijd

OSS/LITH/GEFFEN - Het slotoffensief is ingezet. Tegenstanders van een windpark in de Lithse en Geffense polder halen alles uit de kast om de Osse politici aan hun kant te krijgen. Een glas Tegenwindbier moet ze het laatste zetje geven. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.