Volledig scherm
Marco Gramser, CSU Directeur P&O (links) ontvangt de Top Employer Award van David Pink, CEO van Top Employers Institute.

CSU Uden uitgeroepen tot Top Employer

UDEN- Schoonmaakbedrijf CSU is door het Top Employers Institute uitgeroepen en gecertificeerd als 'Top Employer Nederland 2014'.

Het instituut reikt jaarlijks certificaten uit aan werkgevers die goede arbeidsomstandigheden creëren voor hun werknemers. Om in aanmerking te komen voor de titel laat het instituut een onderzoek doen door een onafhankelijke partij. Er wordt gekeken naar arbeidsvoorwaarden, training, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement.

CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en hulp bij het huishouden. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam en biedt werk aan 17.000 mensen. CSU werd eerder onderscheiden als één van de Beste Werkgevers van Nederland en won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award. Recent won het bedrijf ook de estafetteprijs Kroon op het Werk.