Volledig scherm
PREMIUM
De winkel aan de Walstraat. © Paul Driessen/BD

De Visscher opent tweede viszaak van Oss in winkelcentrum Ruwert

OSS - De populaire viszaak De Visscher opent binnen twee weken een tweede vestiging in Oss. Na een stek aan de Walstraat in het centrum, is de speciaalzaak straks ook te vinden in de Ruwert. Het versaanbod van dat winkelcentrum wordt daarmee nog een stukje completer. 

De Visscher opende op Valentijnsdag 2017 de deuren aan de Walstraat in Oss, tegenover de leegstaande V&D. Op een plek waar de vorige viszaak het maar een jaar volhield, wist De Visscher snel naam te maken. Het gaat zó goed met de zaken, dat ondernemer Victor de Visscher al een poosje op zoek is naar een tweede locatie in de stad. En dan kom je al snel bij De Ruwert uit. 

  1. Politie laat de spierballen rollen tijdens Operatie Alfa: ‘Al zou ik het geen machtsvertoon noemen’
    PREMIUM

    Politie laat de spierbal­len rollen tijdens Operatie Alfa: ‘Al zou ik het geen machtsver­toon noemen’

    OSS - De teller van het aantal invallen in het kader van Operatie Alfa staat na ruim een week op negen. Met het rollen van de spierballen laat de politie zien het aanpakken van georganiseerde criminaliteit serieus te nemen. Volgens politiedeskundige Jaap Timmer van de Vrije Universiteit Amsterdam is het wat grootte betreft geen unieke operatie, maar wel een zeer opmerkelijke.