Een globale verbeelding van de woningen die bouwbedrijf Van Peer in Megen wil optrekken. De witte blokjes zijn bestaande panden. De Walstraat loopt van midden onder naar rechtsboven.
Volledig scherm
Een globale verbeelding van de woningen die bouwbedrijf Van Peer in Megen wil optrekken. De witte blokjes zijn bestaande panden. De Walstraat loopt van midden onder naar rechtsboven. © Bouwbedrijf Van Peer

Dertien nieuwe huizen tegen oude kern van Megen aan

OSS/MEGEN - Het Osse bouwbedrijf Van Peer krijgt van de gemeente groen licht voor de bouw van dertien huizen in de kom van Megen. De huizen worden opgetrokken op een weiland tussen de Graaf van Alardstraat en de Kapelstraat, niet ver van de oude Gevangentoren van Megen. Het terrein is in 1999 al aangewezen als mogelijke bouwlocatie. 

  1. Weinig voorstellingen naar de middag in theaters: 
‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’
    PREMIUM

    Weinig voorstel­lin­gen naar de middag in theaters: ‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’

    OSS/UDEN/VEGHEL - Best een ingewikkelde puzzel, die ze als gevolg van eerdere voorschriften steeds beter weten te leggen. Zo verwoorden de Osse, Veghelse en Udense theaterdirecties, programmeurs en woordvoerders de situatie sinds de zondagavond geldende coronamaatregelen. Theaters moeten wederom de programmering aanpassen, voorstellingen afgelasten of verplaatsen en hun bezoekers verwittigen.